Hälsa

Södertörns

Hörsel & Hälsa

"Vänlighet är det språk som de blinda kan se och de döva kan höra."

Copyright © All Rights Reserved

Regndroppsbehandling

Regndroppsbehandlingen är en balanserande, renande och avslappnande massage med Young Livings Essentiella oljor som alla innehar höga halter av läkande egenskaper från Moder Jords helande skafferi.

RDT balanserar kroppen genom dess avslappnande och milda applikationer. Genom att massera in de kraftfulla oljorna på fötternas vitaflex-zoner och genom fjäderlätta strykningar över ryggen, startar kroppen en avslappnings- och reningsprocess. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna samt är renande och balanserande för kroppens vävnader och organ.

Regndroppsbehandlingar kan bl.a. vara välgörande för;

  • att stärka immunförsvaret
  • att hjälpa till vid kyfos, lordos och skolios
  • att lindra andra ryggbesvär
  • att bli av med stress
  • att ge befinnande och avslappning
  • att lindra värk i leder
  • att korrigera energibanor och stödja den inre kontakten

 

Hur går behandlingen till?

Vid regndroppsbehandlingen används nio av Young Livings fina eteriska oljor, så rena att man kan använda dem outspädda på huden och kan användas av alla. Oljorna masseras in på fötternas med vitaflex-tekniken och droppas ca 15 cm ovanför ryggraden. Därefter stryks de ut med fjäderlätta rörelser över ryggen och masseras mjukt in. En våtvarm handduk läggs på och driver in oljorna ännu mer. Behandlingen avslutas med att rygg och nacke sträcks.

 

Genom regndroppsbehandlingens milda applikationer balanseras kroppen och med de kraftfulla oljorna, sätts en avslappnings- och reningsprocess igång.

Behandlingstid, ca 60 – 70 minuter.

 

Resultat & Rekommendation

Resultatet kan vara i flera timmar, dagar eller till och med år, helt beroende på varje enskild person och dess kropps syrabasbalans. Ju surare en kropp är desto kortare tid stannar resultatet, därför behöver vissa personer 2-3 RDT-behandlingar i veckan, andra 1 behandling i veckan, medan det för andra kan det räcka med någon behandling per månad. Många upplever smärtlindring, värme och ökad mjukhet i ryggraden, som resultat av denna massage.

Oljor

Det unika med denna behandling är dess kraftfulla effekt, då bara essentiella oljor av terapeutisk grad används. Bara 2 % av jordens essentiella oljor sägs vara av terapeutisk grad, och det är Young Livings kontrollerade oljor. De essentiella oljor som används vid denna behandling bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer. Oljorna som används är: Valor (Rosenträ, Blå Renfana, Frankincense och Gran), Oregano, Timjan, Basilika, Cypress, Vintergröna, Mejram, Pepparmint, Aroma Seiz (Basilika, Cypress, Mejram, Lanendel, Pepparmint)

Kostnad: 750 kr, tidsbokning görs till Ingalill på 070-7170240

 

Lugn & Ro Behandling

Här används olika essentiella oljor i kombination med healing. Syftet med denna behandling är att komma ned i varv, slappna av och få en avkopplande stund. Stessen i vår vardag kan ibland ta överhand och det är bra för kropp och själ att då få känna lugn och ro.

Kostnad: 600 kr, tid ca 60 min, bokning görs till Ingalill 070-7170240