Hälsa

Hälsa innehåller så mycket bra och även kanske prestigefyllda krav på en själv. Under hälsa här så innebär det olika delar. Jag är återförsäljare av Alpha Plus, kosttillskott. Har vissa kosttillskott hemma men övriga på beställning. Även återförsäljare för Young Living, essentiella oljor som kan användas i många olika situationer som tex diffuser, på kroppen, i matlagning o städning.

Detta erbjuder jag:

För mig är hälsa ett betydande begrepp, där jag har individens hälsa i fokus. Vad innebär hälsa? Frågar man olika personer så får man lika många olika svar av dom vad hälsa är.

Under hälsa i verksamheten finns det flertalet olika inriktningar. En storinriktning är kosttillskott från Alpha Plus och Solaray, vilka jag är återförsäljare för. Du kan beställa produkter av mig.

En annan del är tarot, healing och mediala sittningar. En annan del är att bygga trummor (shamanism) och ha trummeditationer. Vill du bygga din egen trumma finns det möjlighet att göra det, kontakta mig så bygger vi.

Försäljning av kosttillskott
Behandling med healing och essentiella oljor
Healing med och utan budskap
Tarot
Trummeditation
Trumbygge

Balansera kroppen genom milda applikationer

Healing är en enkel metod för att komma i balans med kroppens energier och blockeringar i energiflödet släpper, stärker din självläkningsprocess Medial sittning innebär att jag tar kontakt med en eller flera anhöriga/vänner/bekanta/okända till dig som gått över till andra sidan och lämnar budskap från dem.

Kom till mig för en lugn- & ro behandling

Här används olika essentiella oljor i kombination med healing. Syftet med denna behandling är att komma ned i varv, slappna av och få en avkopplande stund.

~När du har en stark känsla av att det är ett tecken från ovan, lita på känslan och känn kärleken~

Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig!

Genom att lämna kontaktuppgifter nedan kan jag kontakta dig. Det går också bra att ringa mig direkt på nummer 070-7170240.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ett urval av produkterna i min webbshop

Produktnamn

250kr

Produktnamn

250kr

Produktnamn

250kr

Produktnamn

250kr